Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Άρπαξαν 10χρονη από το σπίτι της για εκβιασμό


Ληστές στο Καματερό άρπαξαν 10χρονο κοριτσάκι by fon1972

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ακόμα οι γονείς 10χρονης που ήρθαν αντιμέτωποι με αδίστακτο ληστή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί στις 10.20, ο ληστής εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό, στην οδό Ανδρούτσου 4, προσποιούμενος μάλιστα τον κοινωνικό λειτουργό.

Ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τη γυναίκα του, καθώς και τη 10χρονη κόρη του ζευγαριού που εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι, με σκοπό να τους αποσπάσουν πολύτιμα χρυσαφικά, αλλά και χρήματα.

Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας έλειπε, καθώς είχε φύγει για την εργασία της.

Ο ληστής αφού άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά έφυγε, ωστόσο μαζί πήρε όμηρο και το 10χρονο κοριτσάκι, προκειμένου να σιγουρευτεί πως οι γονείς του δε θα καλέσουν την αστυνομία.

Ο δράστης έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο, όπου μέσα είχε όπλο καλάσνικοφ και διέφυγε ανενόχλητος.

Ευτυχώς δεν πείραξε το παιδί και το άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά απ' το σπίτι, έξω απ' την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Εκει είδαν το παιδί οι γείτονες. Αφού ειδοποίησαν τους γονείς, πήγε ο πατέρας της μικρής και την βρήκε σε κατάσταση σοκ, ωστόσο χωρίς να φέρει τραύματα στο σώμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: