Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

VIDEO Βανδαλισμοί και λεηλασίες στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου από τους καταληψίες



Οι καταληψίες έβαλαν φωτιά ακόμη και στη σημαία. Ξήλωσαν πόρτες, κατέστρεψαν θρανία και καρέκλες. Τουλάχιστον 7 ημέρες θα χρειαστούν για να αποκατασταθούν οι ζημιές που θα πληρώσουμε και πάλι εμείς, οι έλληνες φορολογούμενοι.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής κατέγραψε η κάμερα του Νewsit στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου μετά το τέλος της κατάληψης που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.



Τόσο το γραφείο του διευθυντή όσο και το γραφείο της γραμματείας θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Ακόμη χειρότερη η εικόνα στο γραφείο των καθηγητών όπου οι καταληψίες ξήλωσαν ακόμη και τις πόρτες.

Τα παιδιά βέβαια όταν δεν έσπαγαν και δεν κατέστρεφαν έπρεπε κάπως να απασχοληθούν. Γι' αυτό και έβαλαν σε αίθουσα ένα τραπέζι πινγκ - πονγκ για να κάνουν και τη γυμναστική τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστούν τουλάχιστον 7 ημέρες για να αποκατασταθούν οι ζημιές ενώ αυτό που δε σκέφτηκαν οι καταληψίες είναι πως "το μάρμαρο" θα το πληρώσουν οι έλληνες φορολογούμενοι, δηλαδή οι γονείς τους και όλοι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: