Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τουρκία: Έβγαλαν ζωντανό από τα συντρίμια 14 ημερών βρέφος

Συναισθήματα ανάμεικτα δυο μέρες μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην επαρχία Βαν της Τουρκίας. Τα χαμόγελα από τη διάσωση ενός βρέφους «πάγωσαν» στην είδηση πως κατέρρευσε κτίριο επτά ορόφων.

366 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα 7,2 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των τουρκικών αρχών, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.300 και τα κτίρια που έχουν καταρρεύσει φτάνουν τα 2.262.

Η 14 ημερών Αζρά ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια 46 ώρες μετά το σεισμό. Η μητέρα του μωρού φέρεται ότι είναι επίσης ζωντανή κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στο Έρτζις, την πόλη που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό και οι διασώστες προσπαθούν να την ανασύρουν δουλεύοντας κάτω από χιονόνερο, μετέδωσαν τα δίκτυα NTV και CNN-Turk.

Δεν υπάρχουν σχόλια: