Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Spiegel: «Βενιζέλος, ο ταύρος των Αθηνών»

Evangelos Venizelos, press conference, Komotin...Image via Wikipedia Το προφίλ του Ευάγγελου Βενιζέλου σκιαγραφεί το περιοδικό Spiegel με τίτλο «Ο ταύρος των Αθηνών».

Κατά τον Γερμανό δημοσιογράφο, στόχος του υπουργού ήταν ανέκαθεν να γίνει πρωθυπουργός, ωστόσο, από την ημέρα που ανέλαβε την «άχαρη» δουλειά να τιθασεύσει το δημόσιο χρέος, η πολιτική του πορεία συνδέθηκε με αυτή του πρωθυπουργού. Του άλλοτε πολιτικού του αντιπάλου.

Μάλιστα το περιοδικό παραθέτει και το σχόλιο βουλευτή του ΛΑΟΣ: «Έχουμε πλέον δύο πρωθυπουργούς: έναν για τα σαλόνια της Ευρώπης και έναν για να κάνει τη βρώμικη δουλειά στο εσωτερικό».

Κατά τους αρθρογράφους, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης και η τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών, ήταν η τελευταία ευκαιρία του πρωθυπουργού να παραμείνει στην εξουσία, καθότι δεν θα είχε καταφέρει να πείσει την «αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ» να ανεχθεί άλλο το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: