Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Λ. Λιβιεράτος: Στα δικαστήρια για 200.000 ευρώ! Δείτε τη μήνυση...

Εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου κλήθηκε να δώσει πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από...
γνωστό επιχειρηματία, σύμφωνα με τη Reallife...
Ο Μάνος Καλαϊτζάκης, πρώην συνέταιρος του τραγουδιστή στο cafe bar που διατηρεί στα βόρεια προάστια, τον κατηγορεί, σύμφωνα πάντα με την "RealLife", για υπεξαίρεση χρημάτων:
«Ζητώ να μου καταβάλετε το ποσό των 100.000 ευρώ, που κατέβαλα σε εσάς κατά την είσοδό μου στην εταιρεία και εξαγόρασα ποσοστό 10% του μεριδίου αυτής, και ως καθυστερούμενα κέρδη το ποσό των 116.000 ευρώ», αναγράφεται στη μήνυση του 37χρνου. Η συνεργασία των δύο αντρών ξεκίνησε το 2005 και κύλησε ομαλά τα πρώτα τρία χρόνια. Η ρήξη ήρθε όταν ο Μ. Καλαϊτζάκης αντιλήφθηκε, όπως ισχυρίζεται στη μήνυση, ότι ο γνωστός τραγουδιστής και οι άλλοι δύο συνέταιροι δεν του απέδιδαν τα κέρδη που του αναλογούσαν από το μερίδιό του στην καφετέρια. «Άρχισαν να μη με ενημερώνουν για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων, να μην αποδίδουν λογαριασμούς των εταιρικών χρήσεων και γενικά να μη θέλουν να παρουσιάσουν τα στοιχεία για την πορεία και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρικής επιχείρησης», καταγγέλλει.
Αρχικά ο Λ. Λιβιεράτος ζήτησε από τον πρώην συνέταιρό του 100.000 ευρώ, ώστε να εξαγοράσει το 10% της καφετέριας, που πήγαινε πράγματι πολύ καλά τον πρώτο καιρό. Τα κέρδη του Μ. Καλαϊτζάκη δεν ξεπερνούσαν τα 4.000 ευρώ το μήνα, ποσό που θεωρεί «εξευτελιστικό», όπως αναφέρει στη μήνυσή του και συμπληρώνει: «Ο υπολογισμός του τζίρου της εταιρείας μας αρκετές φορές ξεπερνούσε ετησίως το ιλιγγιώδες ποσό του 1.000.000 ευρώ». Ο καταγγέλλων θεωρεί ότι δεν έπαιρνε στα χέρια του τα πραγματικά κέρδη που αναλογούσαν στο μερίδιό του και τώρα κατηγορεί τον τραγουδιστή αλλά και τους υπόλοιπους εταίρους για υπεξαίρεση, υπογραμμίζοντας: «Είχαν μεταβάλει εντελώς τη στάση τους απέναντί μου και είχαν αρχίσει να επιδεικνύουν μία άκρως εχθρική και αντισυμβατική συμπεριφορά σε βάρος μου. Προσπαθούσαν να με "αποκλείσουν" από την εταιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: