Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Ελληνικό» το 23,4% της αλβανικής τραπεζικής αγοράς


To 23,4% της αξίας του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού της τραπεζικής αγοράς στην Αλβανία (1,7 δισ. ευρώ) και το 20,6% της συνολικής αξίας των καταθέσεων, κατείχαν, το 2010, οι τράπεζες ελληνικών... συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της βαλκανικής αυτής χώρας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Ένωση Αλβανικών Τραπεζών (ΑΑΒ).

Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει, επίσης, ότι το 29% της συνολικής αξίας των τραπεζικών καταθέσεων- την προηγούμενη χρονιά- κατείχε η αυστριακή Raiffeisen Bank, το 16,5% η τουρκικών συμφερόντων Banka Kombetare Tregtare (BKT), το 13,5% τράπεζες ιταλικών συμφερόντων, το 8% δύο τράπεζες αλβανικών συμφερόντων, το 5% η γαλλικών συμφερόντων Societe Generale και το 4% η γερμανικών συμφερόντων τράπεζα ProCredit Bank.

Το 28,5% των τραπεζικών υποκαταστημάτων και πρακτορείων που λειτουργούν στην Αλβανία ανήκουν σε τράπεζες ελληνικών συμφερόντων και το 21,6% του στελεχιακού δυναμικού του τραπεζικού τομέα απασχολείται σε τράπεζες ελληνικών συμφερόντων.
H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: