Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η γιορτή του Αιγαίου στη Μυτιλήνη: 24οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα νησιά του αρχιπελάγους, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης οι «24οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου».
Οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Αποτελούν την μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του Αιγαίου Πελάγους και προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στα νησιά που αναλαμβάνουν κάθε χρόνο την διοργάνωσή τους.
Αφορούν στην οικονομία, στην ανάπτυξη του στίβου, στη δημιουργία και την συντήρηση σταδίων, στην επικοινωνία και στην σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του αρχιπελάγους έχουν την ευκαιρία ξεπερνώντας τα φυσικά εμπόδια του νησιωτικού χώρου (που δεν τους επιτρέπουν να μετέχουν συχνά σε αγώνες), να συνευρίσκονται, να συναγωνίζονται και να συνεχίζουν την παράδοση των αγώνων που πρωτοξεκίνησαν το 1927 από την πόλη της Μυτιλήνης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: