Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Στις 24/10 η δίκη του βοσκού που έβγαλε τα μάτια του σκύλου

Στις 24 Οκτωβρίου θα δικαστεί, οριστικά καθώς δε δικαιούται άλλη αναβολή, ο βοσκός από την Ελούντα που κατηγορείται ότι τον περασμένο Νοέμβριο έβγαλε τα μάτια του σκύλου του.

Οι φιλόζωοι θα συγκεντρωθούν και πάλι στο δικαστήριο του Αγ. Νικολάου για να διεκδικήσουν την αυστηρή τιμωρία του θρασύτατου δολοφόνου που όχι μόνο έβγαλε τα μάτια του σκύλου του αλλά και έσπευσε να αλυσοδέσει άμεσα νέο κουτάβι στη θέση του παλιού...

Το περιστατικό, που έγινε στις 5/11/2010 είχε καταγγείλει μία Ελβετίδα κάτοικος Ελούντας ενώ το έγκλημα διαπάχθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του βοσκού.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να οριστεί δικάσιμος.

Τελικώς μετά από επιστολές και διμαρτυρίες φιλόζωων και του συλλόγου Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ αλλά και λόγω της μεγάλης κάλυψης του θέματος από τα ΜΜΕ, η δίκη ορίσθηκε για τις 13/12 όμως ο δράστης ζήτησε και πήρε αναβολή. Στις 28/3 πλήθος φιλόζωων συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο όπου για μία ακόμα φορά ο δράστης πήρε νέα αναβολή.
ΠΗΓΗ Flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: