Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

3 ΒΙΝΤΕΟ - Έκαψαν γερμανική σημαία στην Πάτρα

Ένταση επικράτησε απέναντι από την εξέδρα των επισήμων στην οδό Αγ. Ανδρέου. ‘Ενα γκρουπ διαδηλωτών κρατώντας μαύρες σημαίες φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και στη συνέχεια κινήθηκαν στην εξέδρα των επισήμων στην οποία δεν είχαν ανέβει ακόμα τα επίσημα πρόσωπα.

Διαδηλωτές κατέλαβαν τον δρόμο, η παρέλαση διαλύθηκε πριν καν αρχίσει και αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να ελέγξουν την επεισοδιακή κατάσταση χωρίς να μπορούν. Δείτε και την προηγούμενη ανάρτησή μας: Πανδαιμόνιο στην Πάτρα - Φυγαδεύτηκε ο υφυπουργός Άμυνας

Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1973. Μάλιστα έκαψαν στη μέση του δρόμου και μια Γερμανική σημαία.

Οι οργισμένοι πολίτες έδιωξαν τους επίσημους πήραν τη θέση τους στην εξέδρα των επισήμων και επέτρεψαν να ξεκινήσει η παρέλαση.
tsantiri.gr

Δείτε τα βίντεο από την Πάτρα:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: