Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Δώρο ζωής σε 4 συνανθρώπους από μια 44χρονη

Δώρο ζωής σε τέσσερις συνανθρώπους της έκανε χθες μία 44χρονη γυναίκα, η οποία κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Αθήνας.

Η καρδιά της άτυχης γυναίκας αρχικά προσφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, αλλά λόγω έλλειψης συμβατού λήπτη με τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά της δότριας απορρίφθηκε. Στη συνέχεια δόθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας, απ’ όπου ειδική ομάδα λήψης ήρθε στην Αθήνα για να την παραλάβει.

Το ήπαρ της 44χρονης δόθηκε στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ο ένας νεφρός σε ασθενή στον “Ευαγγελισμό” κι ο δεύτερος νεφρός σε ασθενή στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί η συμβολή, για ακόμη μια φορά, του ΕΚΑΒ και της Πολεμικής Αεροπορίας για την έγκαιρη επιστροφή της ομάδας του “Ιπποκράτειου” μαζί με το ηπατικό μόσχευμα στη Θεσσαλονίκη.
salonicanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: