Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κατάληψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Υπό κατάληψη έθεσαν το Τμήμα Μισθοδοσίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επί της οδού Σίνα, υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις που θα υποστούν οι αποδοχές τους βάσει του νέου μισθολογίου.

Σημειώνεται ότι το σχετικό νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο και της εργασιακής εφεδρείας, αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Παράλληλα ομάδα εργαζομένων στο υπουργείο Ανάπτυξης και στο υπουργείο Υγείας συνεχίζουν τις καταλήψεις σε αυτάαντιδρώντας στην εργασιακή εφεδρεία και στις περικοπές μισθών και συντάξεων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους.

Εξαιτίας της κατάληψης στο υπουργείο Υγείας , σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ, δεν θα καταβληθούν σήμερα τα ειδικά επιδόματα σε πολύτεκνες οικογένειες. Από τον ΟΓΑ επισημαίνεται ότι εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η καταβολή τους πιθανόν να γίνει στις 14 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: