Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Περίεργα "μπουρλότα" σε 4 ΙΧ στα Εξάρχεια.

Τέσσερα σταθμευμένα Ι.Χ. παραδόθηκαν στις φλόγες από δύο εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής στα Εξάρχεια.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Ανδρέα Μεταξά, άγνωστοι προκάλεσαν με εύφλεκτο υγρό πυρκαγιά σε σταθμευμένο Ι.Χ., που βρισκόταν εντός υπαίθριου ανοιχτού παρκινγκ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο μπροστινό μέρος και στην καμπίνα του οχήματος.

Στη 1.44 στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής, με τον ίδιο τρόπο εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα τα δύο εξ αυτών να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές και το τρίτο μικρές υλικές ζημιές.

Το Mediacopy  που ζει και εργάζεται στα Εξάρχεια για άλλη μια φορά επισημαίνει ότι οι φωτιές αυτές ΔΕΝ έχουν σχέση με αναρχοαυτόνομους αλλά με τα ύποπτα στοιχεία που διακινούν ναρκωτικά στην Τοσίτσα και σε στένα των Εξαρχείων κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας και με την ανοχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: