Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

50 άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό απορριμματοφόρου - Στρατιώτες σαν οδηγοί

Επίθεση κατά οδηγού απορριμματοφόρου, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, εξαπέλυσε ομάδα 50 ατόμων στην περιοχή της Ν. Ιωνίας


Ένας εργαζόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από επίθεση σε οδηγό ιδιωτικού οχήματος αποκομιδής σκουπιδιών. 

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα σε δρόμο της Νέας Ιωνίας τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη αποκομιδή απορριμάτων από ιδιωτική εταιρεία.

Ομάδα εργαζομένων στην ΠΟΕ ΟΤΑ στη θέα του συνεργείου, αντέδρασαν εκτοξεύοντας λεκτικές ύβρεις κατά των υπαλλήλων ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.

Μάλιστα δε δίστασαν να κινηθούν και απειλητικά και προς τον οδηγό του οχήματος. Ο τελευταίος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Ο προσαχθείς θα συλληφθεί αν και εφόσον ο οδηγός καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Ήδη η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στρατιώτες θα αναλάβουν να οδηγούν τα απορριματοφόρα και η δύναμη ΔΕΛΤΑ της Αστυνομίας αναλαμβάνει δράση για την προστασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: