Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ξανά μαζί για νέο album οι Doors

Το 2012 αναμένεται να είναι το έτος των Doors με αφορμή την επανακυκλοφορία του “L.A Woman” και όχι μόνο.

Ηέκπληξη όμως είναι η  επανασύνδεση (αν μπορούμε να την πούμε έτσι) των The Doors! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αμερική τα τρία μέλη των The Doors που βρίσκονται στη ζωή, δηλαδή οι Ray Manzerek, Robbie Krieger και John Densmore βρέθηκαν ξανά μαζί και σε συνεργασία με τον παραγωγό Skrillex ηχογράφησαν ένα νέο κομμάτι!

Μάλιστα, ο Ray Manzerek (keyboards) μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone είπε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το πρώτο του συγκροτήματος για τον 21ο αιώνα και το πρώτο μετά το 1972 και το “Full Circle”. Προς το παρόν παραμένει άγνωστό ποιος θα είναι τραγουδιστής της μπάντας και πως το όλο εγχείρημα θα προχωρήσει.

Όπως και να έχει το 2012 αναμένεται ιδιαίτερα καυτό για τους φίλους του θρυλικού συγκροτήματος καθώς στις αρχές του θα έχουμε την πρεμιέρα της νέας ταινίας με θέμα το συγκρότημα ενώ εκτός από τις επανακυκλοφορίες των albums αναμένουμε και μια σειρά από εκδηλώσεις.
www.rockyourlife.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: