Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δεκάδες αδέσποτα βρήκαν φριχτό θάνατο στη Λέσβο

Φόλες σκόρπισε ασυνείδητος στους δρόμους του χωριού Πάμφιλα της Λέσβου, με αποτέλεσμα δεκάδες αδέσποτα να βρουν φριχτό θάνατο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, από το δηλητήριο σκοτώθηκαν με φρικτούς πόνους δεκάδες σκυλιά και γάτες, ακόμη κι ένα γαϊδουράκι.

Μέλη του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστου στην Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι το νομικό καθεστώς για την κακοποίηση ζώων έχει αυστηροποιηθεί και οι παραβάτες τιμωρούνται με υψηλά πρόστιμα και ποινή φυλάκισης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πολλοί από τους κατοίκους υποψιάζονται ότι πίσω από τη μαζική εξόντωση σκύλων κρύβεται κάποιος συγκεκριμένος συγχωριανός τους που και στο παρελθόν είχε δώσει αφορμές με αντίστοιχες ενέργειες, όμως δεν διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: