Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Επτά ληστείες κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στο Πεδίον Άρεως, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από υπάλληλο εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας, ο οποίος περιπολούσε στο χώρο, ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο Γέρακα, οδός Ν. Καζαντζάκη, άγνωστος δράστης εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στην Πετρούπολη, οδός 25ης Μαρτίου, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στον προαύλιο χώρο οικίας και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό ιδιοκτήτη ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο Ελληνικό, οδός Ιασωνίδου, (2) άγνωστοι δράστες μπήκαν ως πελάτες σε πρακτορείο «Ο.Π.Α.Π.» και με την απειλή αιχμηρού μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην Καλλιθέα, Λεωφ. Θησέως, άγνωστος δράστης εισάβαλε σε πρακτορείο «Ο.Π.Α.Π.» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Γέρακα, οδός Λακωνίας, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν με τα όπλα στα χέρια σε ψητοπωλείο, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στον Ωρωπό, οδός Ρ. Φεραίου, δύοάγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν από ζευγάρι άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

www.kathimerini.grμε πληροφορίες από ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: