Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Συγχαρητήρια Ρεχάγκελ για την Εθνική

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο είχε κατά το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) ο Ότο Ρεχαγκελ, κατά τη διάρκεια της οποίας του έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012.

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας τηλεφώνησε σήμερα (12/10) στον πρόεδρο της ΕΠΟ, προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για την πρόκριση, ενώ του ζήτησε να τα μεταφέρει και στους παίκτες, τους οποίους χαρακτήρισε ως άξιους πρωταγωνιστές.

Ο Ότο Ρεχάγκελ είπε επίσης στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι ο Φερνάντο Σάντος κάνει πολύ καλή δουλειά, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής ομάδας το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων της φάσης των ομίλων.

«Κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Σάντος και αυτό φαίνεται από την πρόκριση. Μπράβο στα παιδιά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές», φέρεται να του είπε και συνέχισε: «Το καλοκαίρι θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ στο EURO, ανεξάρτητα από το που θα γίνουν οι αγώνες». Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: