Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επτά ληστείες κατά τη διάρκεια της νύχτας

Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Αγ.Δημητρίου & Ευριπίδου, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από πολίτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί ενώ ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην Αθήνα στην οδό Μουσών 3 δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και 2 διαβατήρια από ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

Στην συμβολή των οδών Φωκίωνος & Περικλέους, τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών - κοσμημάτων και με την απειλή όπλων τραυμάτισαν πελάτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Ο παθών μεταφέρθηκε για την παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο.

Στην οδό Ευγένιου Καραβία 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο χώρου στάθμευσης - πάρκινγκ - το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στη συμβολή των οδών Θηβών & Μακρυγιάννη, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό.

Στην Νίκαια, Πλατεία Σπάθα, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από 2 Έλληνες ιδιοκτήτες περιπτέρων χρηματικό ποσό.

Στον Κορυδαλλό, συμβολή των οδών Δερβενακίων & Μακρυγιάννη, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: