Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Υπ. Δικαιοσύνης: Aπαγορεύεται η απεργία στους δικαστικούς λειτουργούς

«Απαγορεύεται η απεργία με οποιαδήποτε μορφή στους δικαστικούς λειτουργούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά από σύσκεψη των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.

Η απόφαση επικαλείται το άρθρο 23 του Συντάγματος και το άρθρο 40 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών .

Σύμφωνα με το υπουργείο, μετά την απόφαση των δικαστικών λειτουργών για κινητοποιήσεις, κλήθηκαν σε σύσκεψη οι πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας, Παναγιώτης Πικραμμένος, του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ρένα Ασημακοπούλου, του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Καραβοκύρης, καθώς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συμφωνήθηκε πως «όλοι την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται πρέπει να εκτονωθεί η ένταση στο χώρο της Δικαιοσύνης, χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις, στη βάση της συνέχισης ενός γόνιμου διαλόγου». ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: