Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΤ: Ναι στον ΠΑΟ, όχι στον Ολυμπιακό!

Οι στάσεις εργασίες που αποφασίσθηκαν από την ΠΟΣΠΕΡΤ, μειώνουν τις πιθανότητες για τηλεοπτική κάλυψη στο Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ. Με ειδική άδεια θα μεταδοθεί το Ξάνθη – Παναθηναϊκός.

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στη συνέλευση της ΠΟΣΠΕΡΤ την Παρασκευή υπήρξε απόφαση για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι και την Πέμπτη.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ως την Τρίτη οι κινητοποιήσεις θα έχουν την μορφή 24ώρων απεργιών, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα συνεχιστούν με στάσεις εργασίας. Το... άσχημο όμως είναι, πως οι στάσεις πέφτουν πάνω στο ματς των Πειραιωτών, καθώς για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας από 12:00-15:00 το μεσημέρι και 18:00-00:00!

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 της Κυριακής, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει ειδική άδεια και το παιχνίδι θα μεταδοθεί χωρίς πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: