Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Νέα επίθεση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα κατά δημοσιογράφων ...

Επιχείρηση «εκκαθάρισης« της πλατείας Συντάγματος από δημοσιογράφους, οπερατέρ και φωτορεπόρτερ πραγματοποιεί αυτή την ώρα η αστυνομία.

Άντρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ακόμα και διαπιστευμένους από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι επιδείκνυαν τη διαπίστευσή τους στους αστυνομικούς.

Το ερώτημα είναι εάν πρόκειται για ένα σχέδιο ώστε να μη βγουν στη δημοσιότητα σκηνές όπως αυτές που είδαμε νωρίτερα με αστυνομικούς να χτυπάνε διαδηλωτές.

Παράλληλα, δεν έχει τέλος η ένταση ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και την αστυνομία περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος.

Σε νέο πετροπόλεμο επιδόθηκαν και οι δύο πλευρές, καθώς, ενώ φαινόταν να κοπάζει η ένταση και να απομακρύνονται οι κουκουλοφόροι από την πλατεία, βγήκαν στην Αμαλίας και άρχισαν να πετάνε πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Άμεση ήταν η απάντηση των αστυνομικών, που άρχισαν να βαράνε με γκλομπ κυριολεκτικά όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ενώ σε κάποιους έβαλαν και χειροπέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: