Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σπείρα ληστών στα δίχτυα της αστυνομίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής τρεις άνδρες ηλικίας 26,24 και 23 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές.

Οι συλληφθέντες μαζί με έναν άνδρα 26 ετών, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται από τις 8 Μαρτίου 2011 στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού και ένα ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε διάφορα καταστήματα (πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, κάβες, περίπτερα κ.λπ.).

Από την έρευνα – προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι δράστες, από τις αρχές του έτους έχουν διαπράξει 19 ληστείες σε καταστήματα στις περιοχές της Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου και Ν. Κόσμου, εκ των οποίων σε μία περίπτωση (σε τουριστικό γραφείο στην Καλλιθέα) υπήρξε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου του γραφείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: