Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Σε νέες στάσεις εργασίας προχωρούν και σήμερα, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην αρχή και στο τέλος της βάρδιας.


Αναλυτικά, τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

  • Μετρό: από τις 9.00 το πρωί ως την λήξη της βάρδιας
  • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: από τις 9.00 το πρωί ως την λήξη της βάρδιας
  • Λεωφορεία: από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ
  • Τρόλεϊ: από τις 9.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ
  • Τραμ: από τις 8.00 το πρωί ως την λήξη της βάρδιας
Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο του μετρό θα παραμείνει κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η συγκεκριμένη διαδρομή ανήκει στον ΟΣΕ που έχει τριήμερη απεργία. Για τον ίδιο λόγο δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο τρένου αλλά ούτε και του προαστιακού σιδηροδρόμου.


Υπενθυμίζεται επίσης ότι για δεύτερο εικοσιτετράωρο τραβούν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί, ενώ οι συρμοί του μετρό θα περνούν μεν από τους σταθμούς Συντάγματος και Ευαγγελισμού αλλά δεν θα αποβιβάζουν, ούτε θα επιβιβάζουν πολίτες, για λόγους ασφαλείας.


Αντιστοίχως, χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα μείνει η Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει σε εξέλιξη απεργία των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ενώ υπενθυμίζεται ότι ούτε στην συμπρωτεύουσα κυκλοφορούν ταξί, οπότε δεν θα υπάρχει κανένας άλλος τρόπος μετακίνησης πέραν των αυτοκινήτων και -φυσικά- των... ποδηλάτων ή των ποδιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: