Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ε.Μελέτη: Γιατί κατηγορεί τους συναδέλφους της;


Με αφορμή ένα πολύ προσωπικό της θέμα που παρερμηνεύθηκε, η Ελεονώρα Μελέτη κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους δημοσιογράφους ότι βγάζουν πράγματα από το μυαλό τους! Για τι ακριβώς τους κατηγορεί όμως;

Αυτό που την έκανε να λέει ότι οι συνάδελφοί της φαντάζονται πράγματα που εκείνη δεν είπε, είχε να κάνει με τον χωρισμό της. Η Ελεονώρα θεωρεί ότι μίλησε γενικά, όπως γράφει η ίδια στο twitter, ενώ τα περισσότερα ρεπορτάζ ταύτιζαν τα λεγόμενά της με την τελευταία της σχέση.Ας δούμε όμως τι φέρεται να είπε η παρουσιάστρια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: «Εγώ έχω χωρίσει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Και πίστεψε με πονάω περισσότερο όταν ο χωρισμός είναι επιλογή μου, παρά όταν μ΄ αφήνει ο άλλος. Αν ο άλλος με παρατήσει, τρίβω τα χέρια μου. Και δυστυχώς, δεν έγινε αυτό που ήθελα να γίνει. Δεν με παράτησε ο άλλος σύξυλη. Διαφορετικά, θα ήμουν γιούχου από την πρώτη εβδομάδα!», είπε η Ελεονώρα και συνέχισε: «Αν είναι δική σου η απόφαση πρέπει να τη στηρίξεις. Και θυμό θα έχεις, αυτός με τον καιρό θα δίνει τη σκυτάλη στην αισιοδοξία και μετά πάλι θα θυμώσεις. Θα είναι ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή. Και όλα αυτά μετά θα αρχίσουν να ξεθυμαίνουν και το μόνο που θα μείνει μέσα μας είναι η συγχώρεση, που θα πρέπει να την επιδιώκουμε. Μέχρι που θα φτάσουμε σε ένα σημείο να μη μας ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά». 

markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: