Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Aλβανοί κακοποιοί, που διώκονται διεθνώς, πιάνονται στην Κακαβιά!

Αλβανοί κακοποιοί, με μεγάλη εγκληματική δράση, που τους κυνηγάνε διεθνώς, πιάνονται στην Κακαβιά. Αυτό δείχνει ότι οι διωκτικές ελληνικές αρχές κάνουν καλή δουλειά. Οι κακοποιοί αυτοί, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεως από ευρωπαϊκά κράτη για κακουργηματικές πράξεις, βρίσκουν καταφύγιο στην χώρα τους, την Αλβανία, όπου κινούνται ανενόχλητοι.
Όμως, όταν προσπαθούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ή μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη, γίνονται τσακωτοί στα σύνορα. Και δεν είναι ένα το περιστατικό, αλλά πολλά. Στο πιο πρόσφατο, συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 51 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατηγορείται διότι ως ηγετικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση σε πόλεις του Βελγίου κατά τα έτη 1998-2004. Επίσης, κατηγορείται για χορήγηση πλαστών εγγράφων επ΄ αμοιβή στις αλλοδαπές γυναίκες και για βιασμό μίας εξ αυτών.
http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: