Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ψυχάρης και Μπόμπολας άρχισαν την σφαγή

Ψυχάρης και Μπόμπολας άρχισαν τις απολύσεις. Η σφαγή στο ΔΟΛ άρχισε. Το TV ΕΘΝΟΣ έκλεισε και ο Αγγελιοφόρος Θεσσαλονίκης έκλεισε το αθλητικό τμήμα.

Το Σάββατο στον ΔΟΛ έγιναν οι απολύσεις και οι ¨οικειοθελείς” αποχωρήσεις και τη Δευτέρα ξεκινούν οι μειώσεις μισθών Συνολικά φεύγουν από το «Βήμα» και «Νέα» περίπου 30 άτομα.

Από τα «Νέα» οι περισσότερες απολύσεις είναι κατόπιν συμφωνίας ενώ έγιναν και δυο απολύσεις ενώ από το «Βήμα» απολύθηκαν περίπου 20 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από το διοικητικό προσωπικό.


Εκτός «Νέων» είναι οι Δημήτρης Τσαλαπάτης, Νανά Νταουντάκη, Παύλος Τσίμας, Μηνάς Βιντιάδης, Ειρήνη Καρανασοπούλου, Δημήτρης Κούρτοβικ, Μαίρη Κατσανοπούλου. Δημήτρης Πολιτάκης, Ρένα Δημητρίου και ο σκιτσογράφος Τάσος Αναστασίου ο οποίος κατήγγειλε στην ΕΣΗΕΑ εκτός από την απόλυση του και παρεμβάσεις λογοκρισίας.

Είναι ενδεικτικό ότι τη στιγμή που απολύονται συντάκτες με έναν μόνο μισθό, ορισμένοι συμφώνησαν να αποχωρήσουν και παραμένουν στον οργανισμό με δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ανάμεσα τους ο πρώην διευθυντής του “Βήματος” Παντελής Καψής, ο Παύλος Τσίμας και η Λουίζα Αρκουμανέα. Από το «Βήμα» απολύθηκαν οι Σπύρος Φράγκος και Παναγής Γκιόλμας.
Τέλος για το “TV Έθνος”
Κλείνει και το ιστορικό τηλεπεριοδικό «TV  Έθνος» και απορροφάται από το πολιτιστικό ένθετο. Παράλληλα, από το «Έθνος» απολύθηκαν άλλοι 3 εργαζόμενοι. Το "Tv Έθνος" ήταν από τα καλύτερα τηλεοπτικά ένθετα και η κύρια αιτία για το κλείσιμο ήταν ότι δεν είχε πλέον, διαφημιστικές καταχωρήσεις, ικανές να το συντηρήσουν. Σημειώνεται ότι είχε απολυθεί, πριν καιρό, η υπεύθυνη Διαφήμισης Μαριλένα Ασπρίδου (επειδή "κοστιζε ακριβά")  που ήταν η κινητήρια δύναμη στην προσέλκυση διαφήμισης. Λίγο μετά απομακρύνθηκε και ο διευθυντής - δημιουργός του TV ΕΘΝΟΥΣ Αντώνης Πρέκας
Τέλος το αθλητικό από “Αγγελιοφόρο”
Έκλεισε και το αθλητικό τμήμα του “Αγγελιοφόρου" της εφημερίδας που εκδίδουν οι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Μπακατσέλος στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αντλήθηκαν από τις typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: