Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Σάντος: Είμαι έτοιμος να ανανεώσω με την Εθνική

Έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την «αήττητη Εθνική που προκρίθηκε δίκαια» είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος κόουτς χαίρει της απόλυτης στήριξης της ΕΠΟ, αφού ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα του πρότεινε ανανέωση ακόμα και αν η Ελλάδα δεν έπαιρνε το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2012.

Ο Σάντος, μιλώντας στον Sport 103 FM της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των προκριματικών δεν σκεφτόταν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, κάτι που πλέον αλλάζει: "Τώρα που έχουμε περάσει στο EURO, θα επιστρέψω από την Πορτογαλία και θα συζητήσουμε με τον κ.Πιλάβιο. Είμαι έτοιμος να αρχίσω συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου μου".

Ο 57χρονος Πορτογάλος χαρακτήρισε πέρα για πέρα δίκαιη την πρόκριση της Εθνικής, όμως αρνήθηκε να βάλει στόχους. Επόμενο βήμα θεωρεί την προετοιμασία για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα, ξέροντας ότι αυτό είναι δύσκολο γιατί δεν μπορεί να έχει πολύ καιρό τους παίκτες στη διάθεσή του.

Έκπληξη προκάλεσε η αντίδρασή του σε ερώτηση για τις φήμες ελληνοποίησης του Βιεϊρίνια: "Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να παίξει στην Εθνική. Δουλεύει στην Ελλάδα και αυτό είναι άλλο θέμα. Αν είχε ελληνικές ρίζες θα του άνοιγα εγώ την πόρτα. Αν με το καλό γεννηθεί το παιδί του και φτιάξει οικογένεια εδώ, τότε θα μπορεί να παίξει, γιατί θα έχει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: