Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με γιαούρτια στον Χάρη Καστανίδη

Η χθεσινοβραδινή έξοδος του υπουργού Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη, σε γνωστό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης σημαδεύτηκε από γιαούρτια.

Κατά τη διάρκεια της προβολής της τελευταίας ταινίας του Γούντι Άλεν  «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ο κ. Καστανίδης δέχτηκε επίθεση από φοιτητές με γιαούρτια.
Η προβολή της ταινίας γινόταν στον κινηματογράφο Ολύμπιον στην Πλατεία Αριστοτέλους, ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας. Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα περίπου 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στον κινηματογράφο και φωνάζοντας συνθήματα γιαούρτωσαν τον κ. Καστανίδη.

Ο υπουργός που συνοδευόταν από τη σύζυγο του αποχώρησαν  με τον κόσμο να χειροκροτεί. Με το τέλος της ταινίας και την αποχώρηση του κόσμου μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καστανίδης με το τέλος της ταινίας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Πηγή: The insider

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: