Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο: Ο Σαμαράς δεν μίλησε ούτε στο ΕΛΚ!

Ο άνθρωπος που μας λέει οτι θα διαπραγματευτεί με την Τρόικα και τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο άνθρωπος που μας λέει οτι θα σώσει (και αυτός) την Ελλάδα όπως οι προκάτοχοι του, στο Ευρωπαικό Λαικό κόμμα στο οποίο είναι μέλος όπως και οι Σαρκοζί, Μέρκελ δεν μίλησε καν! Εκεί που θα μπορούσε να ακουστεί μια άλλη φωνή της Ελλάδας η οποία δεν συμφωνεί με την ισοπεδωτική πολιτική του ΓΑΠ , εκεί που θα μπορούσε να φωνάξει "φτάνει, ως εδώ!" , ο Αντώνης Σαμαράς διάλεξε τον εύκολο δρόμο της σιωπής.

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. 2 χρόνια τώρα αντιπολίτευση δεν υπάρχει στην Ελλάδα (τουλάχιστον αξιωματική) και τις περισσότερες φορές ο αρχηγός της ενέκρινε κάτω απο το τραπέζι, όλα τα βάρβαρα μέτρα που πήρε ο ΓΑΠ. Άλλωστε δεν περιμένουμε να ακολουθήσει διαφορετική πολιτική απο τον φίλο, συμφοιτητή και συγκάτοικο Γιώργο Παπανδρέου. Τις ίδιες γνώσεις λάβανε και κυρίως στο ίδιο μέρος σπουδάσανε!

Απλός θεατής λοιπόν ο Αντωνάκης, καλό και υπάκουο παιδί που δεν πρέπει να φωνάζει, απλώς περιμένει την σειρά του να γίνει πρωθυπουργός...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: