Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού

A Piraeus-Corinth train made of two Desiro DMU...Image via WikipediaΣε τροποποίηση του προγράμματος των δρομολογίων του Προαστιακού, αναγκάστηκε να προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας του τεχνικού προβλήματος που έχει προκύψει στο σύστημα ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής υποδομής.

Έτσι από σήμερα και μέχρι νεωτέρας:

- Εκτελούνται μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου όλα τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης ΧΧ:44 και μεταξύ Κιάτου -Αεροδρομίου με ώρα αναχώρησης ΧΧ:25. Εξαιρούνται οι συρμοί που αναχωρούν από το αεροδρόμιο στις 21:44 και 22:44 και από το Κιάτο στις 21:25 και 22:25.

- Οι συρμοί που αναχωρούν από το Αεροδρόμιο κάθε ΧΧ:26 τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται σε θερμικό συρμό μετά από 10λεπτη αναμονή και φθάνουν στον τερματικό σταθμό των 'Ανω Λιοσίων με 10λεπτη καθυστέρηση.

- Καταργούνται όλα τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό του Αεροδρομίου κάθε ΧΧ:11

- Πυκνώνουν τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό του Αεροδρομίου κάθε ΧΧ:58 και ώρα άφιξης στην Νερατζιώτισσα ΧΧ:21

- Αντίστοιχα πυκνώνουν τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό Νερατζιώτισσας ΧΧ:26 και ώρα άφιξης στο σταθμό του Αεροδρομίου ΧΧ:48.

- Καταργούνται στο σύνολο της διαδρομής όλα δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα μετά τις 9 το βράδυ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: