Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Στην κορυφαία 11άδα ο Αβραάμ!

Η αναγνώριση για τους Έλληνες διεθνείς παίκτες του Θρύλου συνεχίζεται. Μετά το γερμανικό περιοδικό Stern που συμπεριέλαβε τον Βασίλη Τοροσίδη στην 11άδα των παικτών που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην προκριματική φάση του Euro 2012, ήρθε η ώρα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, η πιο γνωστή ποδοσφαιρική ιστοσελίδα παγκοσμίως, το Goal.com, έκανε αφιέρωμα στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έδωσε στον 26χρονο οπισθοφύλακα του Θρύλου μια θέση στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Δανό άσο της Ρόμα, Σίμον Κιάερ.

Η συμβολή του Αβραάμ στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά του Euro ήταν τεράστια καθώς ήταν αναντικατάστατος και αποτέλεσε τον «βράχο» στα μετόπισθεν.

«Η Ελλάδα δέχτηκε μόνο πέντε γκολ στα προκριματικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν η αμυντική «κολόνα» της ομάδας στο δρόμο για την πρωτιά του ομίλου. Με την παρουσία του εξασφάλισε το μηδέν στην άμυνα και στους δύο αγώνες με την Κροατία, που ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Ελλάδος στον όμιλο», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον άσο του Ολυμπιακού το αφιέρωμα του Goal.com.

Ν. Γρυπάρης/thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: