Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εντόπισαν οπλοστάσιο στο Ρέθυμνο

Μεγάλος αριθμός όπλων, πυρομαχικών και εργαλείων αναγόμωσης φυσιγγίων κατασχέθηκαν στο Ρέθυμνο, ενώ συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. 48χρονος Ρεθεμνιώτης για παράνομη οπλοκατοχή.

Μετά από έρευνα στην οικία του 48χρονου στη πόλη του Ρεθύμνου καθώς και στην πατρική του οικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σελλί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες των 9mm, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο, πέντε γεμιστήρες πιστολιών και πολεμικών τυφεκίων, δύο πολεμικές ξιφολόγχες, τετρακόσια σαράντα φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, χίλιοι εκατό άδειοι κάλυκες διαφόρων τύπων, εκατόν ενενήντα δύο καψύλλια πυροδότησης τυφεκίου, ένα σετ μηχανισμού αναγόμωσης φυσιγγίων και ένα πλαστικό κιβώτιο με μισό κιλό πυρίτιδα, ένα μεταλλικό καλούπι κατασκευής βλημάτων, ένα μαχαίρι ανατολικού τύπου και ένα σετ καθαρισμού πυροβόλου όπλου.

Πηγή; Kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: