Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το κορίτσι που ξετρέλανε τον Νότη

Ενα Τσιγγανάκι έκλεψε την καρδιά του Νότη Σφακιανάκη. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του αναφέρεται σε ένα Τσιγγανάκι που ενέπνευσε και τον Κωνσταντίνο Ρήγο να «πατήσει» σκηνοθετικά στο video clip του Notis. Παρτενέρ του στο video clip είναι ένα πανέμορφο μελαμψό κοριτσάκι που ξετρέλανε όλο το συνεργείο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεργάζεται με τη Βίκυ Γεροθόδωρου και απ’ ό,τι φαίνεται, το τραγούδι-promo του CD φέρει την υπογραφή όλων των συνεργατών. «Είχα ήδη γράψει τους στίχους του τραγουδιού και ο Δήμος Αναστασιάδης μου είπε να προσθέσω τη λέξη “Τσιγγανάκι” και έτσι μου βγήκε και ταίριαξε και άρεσε και στον Νότη Σφακιανάκη. Η ιδέα του Δήμου μου άρεσε. Εχουμε καλή χημεία μεταξύ μας» δήλωσε η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου στην «Espresso». Το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, που θα αρχίσει να ακούγεται στα ραδιόφωνα σε λίγες μέρες, έχει τίτλο «Ενα Τσιγγανάκι είπε».

«Ενα Τσιγγανάκι είπε / πως ο έρωτας με βρήκε / Στο δικό σου σώμα αγκαλιά / είπε να προσέχω όμως / σαν απότομος ο δρόμος / και θα μας σκοτώσει ξαφνικά». Αυτό είναι το ρεφρέν του νέου τραγουδιού του Νότη Σφακιανάκη που ήδη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip σε έναν γυμνό λόφο στο Λαύριο, με φόντο ένα σεληνιακό τοπίο με μαύρες τραχιές πέτρες, σε σκηνοθετική επιμέλεια Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο Νοtis υποδύθηκε τον εαυτό του αντιμέτωπος με τον έρωτα, σε ένα δύσβατο φουτουριστικό τοπίο. Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα.

Το «Ενα Τσιγγανάκι είπε», σε μουσική Δήμου Αναστασιάδη και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, περιέχεται στην πολυπλατινένια ειδική έκδοση «21+4 Ματωμένα Δάκρυα» που θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.


ΣΜ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: