Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εφυγε για... Μις Κόσμος η Ελένη!

Από τη Νομική στη Σόλωνος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς! Η Ελένη Μιαρίτη αναχωρεί για το Λονδίνο.

Η μελαχρινή καλλονή με το μεσογειακό ταμπεραμέντο, φοιτήτρια της Νομικής, επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στον 61ο Διαγωνισμό Ομορφιάς «Μις Κόσμος 2011» και αναχώρησε ήδη για τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα αναμετρηθεί με περίπου 120 καλλονές από όλο τον κόσμο για το μεγάλο στέμμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω σε έναν καταξιωμένο διαγωνισμό και θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα» δήλωσε το μοντέλο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. «Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και θα είμαι ο εαυτός μου. Δεν έχω άγχος, είμαι αισιόδοξη και ελπίζω να τα καταφέρω».

Η 21χρονη Ελένη, φοιτήτρια της Νομικής και λάτρης της salsa και του tango, έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Εχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα εγχώριων σχεδιαστών και έχει επιλεγεί για editorial γνωστών περιοδικών. Πρόσφατα, μάλιστα, συμμετείχε σε μεγάλη καμπάνια του γαλλικού οίκου Pronuptia και είναι το πρόσωπο της Radiance make - up and Lorvenn Paris.

Το επιτυχημένο δίδυμο σχεδιαστών των Deux Hommes με χαρά δέχθηκε την πρόταση να επιμεληθεί την -απαιτητική ομολογουμένως- γκαρνταρόμπα της Ελένης, αλλά και να σχεδιάσει την τουαλέτα που θα φορέσει στον τελικό, προκειμένου να είναι εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της η Ελένη φρόντιζε τη διατροφή της, γυμναζόταν καθημερινά και λίγο πριν αναχωρήσει για τον διαγωνισμό επισκέφθηκε το Beauty Lounge της Λένιας Κρέτση στην Κηφισιά, όπου το έμπειρο προσωπικό επιμελήθηκε την εμφάνισή της.

Μία από τις πρώτες υποχρεώσεις της Ελένης στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν η φωτογράφησή της με μαγιό. Γι’ αυτές τις εμφανίσεις της φρόντισε γνωστή ελληνική εταιρεία μαγιό, η οποία πρότεινε έθνικ χρωματισμούς και μεταξωτά παρεό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του διαγωνισμού, οι υποψήφιες αρχικά επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Σκωτία προκειμένου να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα. Στη συνέχεια μετά την επιστροφή τους και πάλι στο Λονδίνο θα παρευρίσκονταν σε μεγάλο φιλανθρωπικό gala.

Τέλος, τις παραμονές του τελικού οι 120 υποψήφιες θα συμμετάσχουν στο Miss World Fashion - Top Model όπου θα βραβευθεί μία υποψήφια ως κορυφαίο μοντέλο καθώς και η καλύτερη δημιουργία σχεδιαστή.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: