Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Καταλήψεις σε δημαρχεία

Σε καταλήψεις των δημαρχείων Κορδελιού - Ευόσμου και Θερμαϊκού προχώρησαν από το πρωί εργαζόμενοι συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και την εργασιακή εφεδρεία.

Στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου οι εργαζόμενοι κατέλαβαν σήμερα και το αμαξοστάσιο, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει για τις 8 το βράδυ αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης στην περιοχή του Φοίνικα, ενώ σχεδιάζουν για αύριο το πρωί κατάληψη του νέου δημαρχιακού μεγάρου.

Στη δυτική Μακεδονία, καταλήψεις στα δημαρχεία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημαρχεία Κοζάνης και Πτολεμαίδας.

Σημειώνεται, πως οι εργαζόμενοι στους δήμους θα συμμετέχουν αύριο στη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ - ΟΤΑ από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας. Νωρίτερα όμως, σχεδιάζουν καταλήψεις των δημαρχείων, ενώ την Τετάρτη θα εξετάσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: