Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Όπως με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ κόντρα στη Λοκομοτίβ

Με οδηγό το πώς αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό θα παραταχθεί με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ Μόσχας η ΑΕΚ, όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου.

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική του Europa League, ο Νίκος Κωστένογλου χρησιμοποίησε την ίδια τακτική με αυτή που είχε και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, υπάρχει και plan b με εσωτερικές αλλαγές, που αλλάζουν πολλά στη διάταξη της ΑΕΚ.

Αυτό συνέβη διότι η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι μία φύσει επιθετική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, και ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να έχει μία έξτρα αμυντική ασφάλεια.

Η δοκιμή χωρίστηκε σε δύο υποψήφια 4-3-3. Αρχικά έπαιξαν ο Κοντοές δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό μπακ και ο Μανωλάς με τον Κάλα στα στόπερ, ενώ αμυντικά χαφ ήταν ο Γκέντσογλου με τους Βάργκας και Λαγό δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα. Στην επίθεση ο Μπερνς ήταν δεξιά, ο Χοσέ Κάρλος αριστερά και ο Μπελέκ στην κορυφή.

Το plan b έφερνε τον Βάργκας στο πλάι του Γκέντσογλου, με τον Χοσέ Κάρλος λίγο πιο μπροστά τους, ενώ ο Λαγός πήγε αριστερά στην επίθεση. Ωστόσο, επειδή στη συγκεκριμένη διάταξη, τα άκρα ήταν άδεια, οι Μπερνς και Λαγός είχαν εντολές να παίζουν πιο πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: