Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Σύλληψη μπαμπά και θείου Ρουνεϊ για ποντάρισμα σε στημένο ματς!

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει πλέον στην Αγγλία το σκάνδαλο με το χαρακτηριζόμενο ως «στημένο» ματς Μάδεργουελ – Χαρτς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, τον Δεκέμβριο του 2010! Σήμερα, εκτός από τον παίκτη της Μάδεργουελ, Στιβ Τζένινγκς, συνελήφθησαν επιπλέον εννέα άτομα και προσήχθησαν για ανάκριση. Μεταξύ αυτών ο 48χρονος Γουέιν Ρούνεϊ (συνονόματος!) πατέρας του διάσημου φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο 54χρονος θείος του διεθνή επιθετικού, Ρίτσι Ρούνεϊ!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα εννέα άτομα στις περιοχές του Μέρσεϊσάιντ και της Γλασκώβης στο πλαίσιο των ερευνών για παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα που αφορά στο ματς Μάδεργουελ – Χαρτς στις 14 Δεκεμβρίου 2010. Οι συλλήψεις ήρθαν ως αποτέλεσμα συνεργασίας της Αστυνομίας με την επιτροπή κατά του παράνομου στοιχηματισμού και οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν».

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των συλληφθέντων, παρά μόνο τα αρχικά και τις ηλικίες τους, αλλά το σύνολο των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρει τη σύλληψη των δύο αδελφών Ρούνεϊ!

Επισημαίνεται ότι το γεγονός που έδωσε αφορμή για την έρευνα ήταν τα ασυνήθιστα ποσά που είχαν πονταριστεί στην αποβολή παίκτη της Μάδεργουελ, που δεν ήταν άλλος από τον Τζένινγκς, ο οποίος είχε αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 82’, όταν τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: