Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Παραιτείται η διοίκηση της ΑΕΚ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά την νέα βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε ότι πρόκειται να παραιτηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα κάποια στιγμή ανάμεσα στις 15 με 20 Νοεμβρίου. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι αυτή η πρόθεση των διοικούντων της Ενωσης υπάρχει από τις 6 Οκτωβρίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση. Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.

Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους Αεκτσήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνιτές και μη διχόνοιες και διαφορές και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας".

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: