Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

VIDEO: Θρήνος για Σιμοντσέλι - Τέλος τα GP για τον Βαλεντίνο Ρόσι!

Valentino Rossi 2010 QatarImage via WikipediaΤο σοκ από τον άδικο κι ξαφνικό θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι στη Μαλαισία σήμερα το πρωί είναι μεγάλο για τον κόσμο της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φαίνεται ότι θα έχει πολλές παράπλευρες απώλειες.

Ήδη ο συμπατριώτης του, Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος μάλιστα ενεπλάκη στο τραγικό συμβάν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανατρέξει!

 Μόνο τρεις λέξεις κατάφερε να πει ο Βαλεντίνο Ρόσι κατά την επιστροφή του στα πιτς, ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Μάρκο Σιμοντσέλι, στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας.

«Ω, Θεέ- Θέε μου», ήταν τα λόγια του «γιατρού», ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον τραγικό θάνατο του πολύ καλού του φίλου.

«Ο Sic για μένα ήταν σαν μικρός αδερφός. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω, μου λείπει πολύ», έγραψε ο Ρόσι στο Twitter.

Τραγική ειρωνία που αυξάνει τον πόνο του Ρόσι, είναι πως συμμετείχε στο δυστύχημα του Ιταλού αναβάτη, αφού ο ίδιος και ο Κόλιν Έντουαρντς βρίσκονταν πίσω από τον Σιμοντσέλι την ώρα που έπεσε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να τον αποφύγουν και να συγκρουστούν μαζί του.Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: