Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μεγαλειώδης η απεργιακή πορεία στο Ηράκλειο

Χωρίς προηγούμενο είναι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο Ηράκλειο. Η μαζική συμμετοχή των απεργών, κάθε επαγγέλματος και ηλικίας, μαθητών, ανέργων και συνταξιούχων ξεπερνάει ακόμη και την απεργιακή συγκέντρωση – σταθμό, πριν 11 χρόνια, κόντρα στα μέτρα Γιαννίτση για το ασφαλιστικό.

Πιο δυναμικά από ποτέ, χιλιάδες κόσμου, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συνταξιούχοι, φοιτητές, άνεργοι και μαθητές ξεχύνονται στους δρόμους, φωνάζοντας ένα ηχηρό «όχι» στα μέτρα εξαθλίωσης, όπως γράφει το Cretalive.

Σε εξέλιξή είναι οι προσυγκεντρώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας. Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μάλιστα κατέληξαν φοιτητές και μαθητές, αφού έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, το στοιχείο της διαφορετικότητας δίνει αφενός η μαζική συμμετοχή κι αφετέρου η παρουσία των αγροτών που κατέφθασαν με τρακτέρ στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive η πορεία θα καταλήξει στο κτίριο της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, όπου θα γίνει κατάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: