Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Σαμαράς: «Θα πάω στις Βρυξέλλες, αλλά όχι μαζί σου»

«Θα πάω στις Βρυξέλλες, αλλά όχι μαζί σου» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς στον Πρωθυπουργό κατά την τηλεφωνική επικοινωνία τους, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έδωσε σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό, ο οποίος του ζήτησε να ταξιδέψουν μαζί στις Βρυξέλλες και να κάνουν από κοινού τις διαπραγματεύσεις.

«Τι τον θες τον συκοφάντη μαζί σου; Για επικοινωνιακούς λόγους;» ήταν η απάντηση του Σαμαρά και συνέχισε «Όταν ένας πρωθυπουργός κι ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης διαπραγματεύονται από κοινού, σημαίνει ότι υπάρχει μια κοινή θέση και μια κοινή εθνική γραμμή. Εσύ τί εθνική γραμμή μας έδειξες χθες;».

Επίσης ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις συμφωνίες που έχει κάνει. «Δεν ξέρω τι συμφώνησες στο παρασκήνιο» φέρεται να του είπε, ενώ υπογράμμισε ότι δεν μίλησε ο ίδιος για Γουδή, όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: