Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δικηγόροι

Δύο νέες κινητοποιήσεις με δίημερη αποχή από τα καθήκοντά τους, στις 26 και 27 Οκτωβρίου και στις 3 και Νοεμβρίου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Στη συνεδρίση, που έγινε το Σάββατο στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εκπροσωπήθηκαν 56 από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους.

Κατά τις εργασίες της ολομέλειας τέθηκαν σε ψηφοφορία δύο προτάσεις: Η πρώτη για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και η δεύτερη για τη συνέχιση τους. Με μεγάλη πλειοψηφία επικράτησε η δεύτερη πρόταση.

Στη συνέχεια τέθηκαν για νέα ψηφοφορία προτάσεις για πραγματοποίηση 4ήμερης αποχής την ερχόμενη εβδομάδα ή δύο διήμερων αποχών την ερχόμενη και μεθεπόμενη εβδομάδα και, με ψήφους 31 έναντι 23, επικράτησε η δεύτερη πρόταση, για την πραγματοποίηση δύο διήμερων αποχών.
Η  συνεχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: