Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Άστεγος ο αδερφός της Μαντόνα!

Madonna at the premiere of I Am Because We Are...Image via WikipediaΕκείνη βγάζει εκατομμύρια κι εκείνος είναι άστεγος! Εκείνη είναι η Μαντόνα κι εκείνος... ο αδερφός της! Τουλάχιστον αυτό ιχυρίζεται ο αδερφός της, Άντονι Τσικόνε.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρόσφατα η εφημερίδα Michigan Messenger δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο ανέλυε την πρόσφατη εισροή αστέγων στο βόρειο προάστιο. Μάλιστα, το άρθρο εστίαζε σε μια συνέντευξη ενός αστέγου, του αδερφού της Μαντόνα!

Ο Άντονι Τσικόνε είπε ότι η οικογένειά του του γύρισε την πλάτη και συνέχισε λέγοντας: "Νομίζετε ότι δεν έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές; Ότι η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ μένω στους δρόμους;".

Η τελευταία δουλειά που έκανε ο αδερφός της Μαντόνα ήταν στο οινοποιείο της οικογένειας το οποίο και έκλεισε ενάμιση χρόνο περίπου με αποτέλεσμα σήμερα ο άνθρωπος αυτός να κοιμάται κάτω από γέφυρες. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα για την Μαντόνα.

Κατά το παρελθόν και ο άλλος της αδερφός Κρίστοφερ Τσικόνε εξέδωσε ένα βιβλίο το οποίο μιλούσε για την Μαντόνα με καθόλου κολακευτικά λόγια. Ο τίτλος του βιβλίου ήταν "Life with my sister Madonna". Μεταξύ άλλων, το βιβλίο περιείχε και φωτογραφικό από τα παιδικά χρόνια της Madonna και των αδερφών της...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: