Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων

Δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και ένα καφενείο σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική. Ληστεία σε βενζινάδικο και στη Θεσσαλονίκη.

Μια ώρα νωρίτερα, πέντε άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ΙΧ και μοτοσικλέτα, λήστεψαν βενζινάδικο της ΕΚΟ στη λεωφόρο Αθηνών 4, στο Περιστέρι. Ο επιβαίνων στη μοτοσικλέτα, απείλησε με πιστόλι τον υπάλληλο και ακολούθως άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Στις 10 χθες το βράδυ, δύο άλλοι ένοπλοι άρπαξαν 900 ευρώ από τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό 25ης Μαρτίου 22, στην Κηφισιά, και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

Ληστεία σε βενζινάδικο έγινε τα ξημερώματα και στη Θεσσαλονίκη, σε πρατήριο που βρίσκεται επί της οδού Φλέμινγκ στην περιοχή της Τούμπας. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν το πρατήριο και με την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου, αλλά και τη χρήση βίας κατά του υπάλληλου, απέσπασαν 1.730 ευρώ. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στις 5 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο καφενείο της οδού Ηρακλέους 185, στην Καλλιθέα, και ανάγκασαν τους θαμώνες να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: