Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ενας διεθνής μεγιστάνας με... ελληνική καρδιά

«Τα διεθνή media αναφέρονται συνεχώς στo χρέος της Ελλάδας, ξεχνώντας ότι πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και οι ΗΠΑ έχουν τα ίδια προβλήματα» 
Το 2010 είχε με διαφορά από τον δεύτερο τον μεγαλύτερο στόλο μεταξύ των Ελλήνων εφοπλιστών, με υψωμένη στα περισσότερα καράβια του τη γαλανόλευκη. Την περασμένη Δευτέρα, ο Χιώτης πλοιοκτήτης Γιάννης Αγγελικούσης βραβεύθηκε στη Νέα Υόρκη από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ως «Πρόσωπο του 2011» και με όσα είπε επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά ότι είναι ένας διεθνής μεγιστάνας με... ελληνική καρδιά.

Μιλώντας στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Αγγελικούσης κάλεσε τους ομογενείς να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την ανάπτυξη της Ελλάδας, της ομορφότερης χώρας του κόσμου, όπως είπε χαρακτηριστικά. Παρά την κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, για την οποία απέδωσε ευθύνες στα λάθη των κυβερνήσεων, ο κ. Αγγελικούσης δεν χάνει την πίστη του στην προοπτική της χώρας. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», τόνισε, «θα βγει πιο δυνατή από την κρίση».

Ο κ. Αγγελικούσης είναι σήμερα ο κορυφαίος Ελληνας εφοπλιστής. Η χωρητικότητα των συνολικά 120 πλοίων του στόλου του με βάση στοιχεία του 2010 ξεπέρασε τους 20.000 τόνους, σχεδόν διπλάσια από τον δεύτερο της λίστας, που περιλαμβάνει ονόματα όπως οι κύριοι Προκοπίου, Οικονόμου, Τσάκος και Ρέστης. Ο όμιλος του Γιάννη Αγγελικούση αποτελείται από τέσσερις εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονται φορτηγά, δεξαμενόπλοια και πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: