Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

"Αφεντικό" της Κρήτης ο ΟΦΗ

logoImage via Wikipedia Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής του «ντέρμπι του Ηρακλείου», με 1-0 επί του Εργοτέλη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 30' ο Σίσιτς, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των γηπεδούχων.

    Στην αρχή του αγώνα και για ένα 20λεπτο, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, ενώ με το ξεκίνημα έχασε και σημαντική ευκαιρία, όταν στο 2' και σε φάουλ του Φραγκουλάκη, η κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο ΟΦΗ «απάντησε» με σουτ του Σουμπίνιο στο 19', που απέκρουσε με δυσκολία ο Πϊρσον.

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 30' έφτασε στο γκολ, που αμφισβήτησαν ως οφ σάιντ οι φιλοξενούμενοι. Ο Παπουλής έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Σουμπίνιο έδωσε κεφαλιά-πάσα στον αμαρκάριστο Σίσιτς, που από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: