Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Απειλούν καλλιτέχνες για να μην συμμετάσχουν σε συναυλία στην Κύπρο

Με στιγματισμό απειλήθηκαν καλλιτέχνες οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη συναυλία με κύριο σύνθημα «Πάνω απ’όλα η Κύπρος», ενώνοντας τη φωνή τους με την Κίνηση Πολιτισμού.

Αυτό κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Κίνησης, Ανδρέας Χρυσάνθου, προσθέτοντας ότι λόγω των απειλών, ορισμένοι καλλιτέχνες ακύρωσαν τη συμμετοχή τους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο κ. Χρυσάνθου επεσήμανε ότι αποτελεί παραποίηση η θέση πως η συναυλία γίνεται προς υποστήριξη του Προέδρου Χριστόφια.

Δεν πρέπει, είπε, να πέσουμε στην παγίδα να συνεχίζουμε το κλίμα διχασμού.

Είπε επίσης ότι στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και θα είναι ανοικτή για το κοινό, θα κληθούν να παραστούν οι αρχηγοί όλων των κομμάτων.

Σημερινά δημοσιεύματα στον κυπριακό Τύπο αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους καλλιτέχνες, μη θέλοντας να εμπλακούν στην πολιτική αντιπαράθεση των ημερών, αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Συγκεκριμένα η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να λάβει θέση σε πολιτικές διενέξεις που αφορούν την πολιτική ζωή στην Κύπρο.

Η Μελίνα Κανά έγραψε στο facebook ότι ενώ της προτάθηκε να συμμετάσχει στη συναυλία της 24ης Οκτωβρίου έδωσε αρνητική απάντηση.

Επίσης αρνητική απάντηση μέσω του facebook έδωσε και ο Γιώργος Ανδρέου.

Γενικότερα στο Facebook γίνεται τις τελευταίες μέρες ένας "πόλεμος" ανταλλαγής μηνυμάτων προς τους καλλιτέχνες τόσο από αυτούς που τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής της συναυλίας όσο και από αυτούς που τάσσονται εναντίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: