Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε οργισμένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρέλαση

Ομάδες διαδηλωτών από διάφορες κοινωνικές ομάδες εισέβαλαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στο χώρο που θα τελούταν η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο χώρος αποκλείστηκε από κλούβες των ΜΑΤ και για πρώτη φορά στα χρονικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε από το σημείο.

 Η παρέλαση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11 το πρωί, ωστόσο διαδηλωτές, φορώντας μαύρες κορδέλες και κρατώντας πανό με συνθήματα, κατέλαβαν τη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπ΄όπου επρόκειτο να περάσει η παρέλαση.

 Αυτή την ώρα ο Κάρολος Παπούλιας κάνει δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για όσα διαδραματίζονται.

Είναι ντροπιαστικό αυτό που συμβαίνει, χρειάζεται σεβασμός στην εθνική μνήμη και όχι διχαστικές παρεμβάσεις, σχολίασε στο ΣΚΑΪ ο Γιώργος Φλωρίδης.

O κ. Παπούλας κατά την αποχώρηση από το χώρο της παρέλασης είπε: "Λυπάμαι πάρα πολύ.είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη"

 "Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα", είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

 Οργισμένος για αυτήν την εξέλιξη ήταν επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος επίσης αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: