Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΣΑΡΙΤΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ - ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΑΡΙΤΑ, ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ: Μια νέα σειρά στο STAR που θα σας ενθουσιάσει.

Επεισόδιο 31

Η Μπεατρίς σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μερσέδες με δηλητηριασμένα μπισκότα, όμως το σχέδιό της αποτυγχάνει. Η Λουτσία ανακοινώνει στους δημοσιογράφους ότι θα παντρευτεί με τον Χουάν τον Μάρτιο. Η Λούνα είναι ερωτευμένη με τον Χοσέ, αν και είναι πολύ μικρότερός της. Ο Χουάν αποφασίζει να συναντηθεί με τη Λουτσία για να της ανακοινώσει ότι χωρίζουν. Η Σαρίτα ανακαλύπτει ότι ο Κίκε προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Χουάν και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Ο Αλφρέντο πιστεύει ότι ο Χουάν δεν τον εμπιστεύεται και αποφασίζει να παραιτηθεί.

Επεισόδιο 32

Ο Μιγκέλ και ο Φαλούτσο προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τον Αλφρέντο, όμως ο Χουάν πιστεύει ότι είναι αθώος. Η Σαρίτα υποψιάζεται ότι ο Κίκε έχει κάποια σχέση με αυτή την ιστορία. Η Λουτσία κάνει σκηνή στον Χουάν, τελικά όμως φεύγει από το σπίτι με όλα της τα πράγματα. Ο Κίκε αποφασίζει να ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για τη Σαρίτα, ενώ της κάνει καντάδα τη στιγμή που εκείνη ετοιμάζεται να συναντήσει τον Χουάν. Ο Χουάν και η Σαρίτα συναντιούνται επιτέλους, όμως ο Κίκε τους διακόπτει. Εκείνη επιστρέφει στο σπίτι πολύ στενοχωρημένη, γιατί ο Κίκε κατέστρεψε το ραντεβού της...
* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη  στις 11:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: