Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ(;) - ΑΕΚ: Έρχονται οι Ρώσοι

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», το Σάββατο (29/10) αποτέλεσε ακόμη ένα βήμα για να «κλειδώσει» το deal με την Patero Development και τον Ρόναλντ Ισάεφ. Βέβαια, η έλευση του Ρώσου μεγιστάνα είναι αυτή που θα δώσει το απαραίτητο… νερό για να τσουλήσει ο «διοικητικός» μύλος στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και από τη στιγμή που εκκρεμούν ακόμη… οι τζίφρες στα εκατέρωθεν ιδιωτικά συμφωνητικά, το happy από το… unhappy end είναι πολύ κοντά.

Η εφημερίδα "Εξέδρα" ανέφερε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τη ρώσικη εταιρεία Patero D και πιο συγκεκριμένα με τον έναν εκ των τριών μετώχων της Ρόναλντ Ισάεφ, προκειμένου να βάλει αρχικά κάποια χρήματα (1,5 εκατ. ευρώ) ως χορηγός και από το νέο έτος να πάρει ένα ποσοστό μετοχών με 2,5 εκατ. ευρώ.

Πριν μία εβδομάδα, το απόγευμα του Σαββάτου (22 / 10) η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του γραφείου Τύπου της ομάδας, διέψευσε κάθε συζήτηση με τους Ρώσου.

Η "Εξέδρα" σήμερα επανέρχεται με συγκεκριμένα στοιχεία και όλα δείχνουν ότι οι Ρώσοι έρχονται στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: